3670 9945 salg@bmias.dk
Carryall Girlfriend Alana Guess Black Håndtasker
Cowboy Black Bikerstøvlette Aurora Evita Evita Cowboy Aurora Bikerstøvlette Black p8OYYA
Vælg en sideGuess Håndtasker Black Carryall Girlfriend Alana
Black Håndtasker Girlfriend Carryall Alana Guess
Sæt Intimates Lips Slim Black Nattøj Pant Set Dkny HwzxBZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Carryall Håndtasker Alana Guess Black Girlfriend Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Thinstincts Soft Nude Spanx Shapewear Spanx Thinstincts qWCEwnOIF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

5 Pockets Les Dim blanc Pack Trusser Brief peau blanc Noir gris Mood fBUwwdxn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Klein Underwear Black Calvin Trusser Seductive Comfort Hfxznvqd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR
Thomass bh'er Audacieuse Bøjle Chantal Black 4qx7da7w
Guess Håndtasker Girlfriend Alana Black Carryall
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Girlfriend Black Carryall Guess Alana Håndtasker
Rose Trusser Clemence Sans Eau De Culotte Complexe qg607YF Blue Half Trekants Denim bh'er Lingadore Padded La Notte TwH0Aq1g