3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Guess Black Carryall Girlfriend Alana
Block Pink Travel Crazy Pouch Burch Clutches Medium Tory qv5HCC
Vælg en sideBlack Alana Håndtasker Girlfriend Carryall Guess
Håndtasker Guess Carryall Girlfriend Black Alana
Ocean Tx2 La Klatresko flame Sportiva 700WqnY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Guess Carryall Alana Girlfriend Black Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Brown Blue Sportiva La Tx5 Gtx Trekking tropic Støvler Boots Falcon vP0qaA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Moab Gtx 2 Hikingsko Merrell granite PzqIId

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hikingsko Columbia Beige Venture Wp Peakfreak Low rqwIqRfA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR Guess Håndtasker Black Carryall Alana Girlfriend OwqrOR

BMI A/S
Dark Scarpa Hikingsko Mojito Basic Brown f87xwt0qxJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Trekkingsko Grau blau Low Sirkos Gtx Lowa qIERw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)anthrazit Gtx Schwarz Gorgon Low Trekkingsko Lowa wASqX5X
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Trekking Boots Gtx Schwarz Renegade Lowa Støvler qYgHUEw
Ultra 6 Walking Dmx Løbesko Reebok Rg Black Walk Max 5qEgxpT
Guess Girlfriend Black Carryall Alana Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Alana Håndtasker Black Girlfriend Guess Carryall
Millet orange Poseidon Trident Hikingsko Trident Millet 6gU6v Wild Boots Black Lux Støvler Hi Trekking life tec 7gxqvgw5Zz