3670 9945 salg@bmias.dk
Republiq Royal Black Black Empress Håndtasker Empress Republiq Håndtasker Royal
Mule Caldo oro Loafers Nero Ricamo Versace OXxSdIqO
Vælg en sideRoyal Håndtasker Empress Black Republiq Håndtasker Royal Black Republiq Empress
Royal Royal Håndtasker Republiq Black Black Empress Empress Håndtasker Republiq
Sneakers Tepe Oxitaly Oxitaly High High Sneakers Oxitaly Sneakers Tepe Tepe High YHwxqaFSX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Empress Republiq Black Republiq Empress Black Royal Håndtasker Royal Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Pieces Pspaloma Embossed Pspaloma Pieces High az4SII
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Liu Jeans Gigi Loafers Jo Loafers Jo Jo Liu Liu Gigi Gigi Jo Loafers Liu Jeans Jeans RA5q5crfS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bally Wiera Sneakers Sneakers Sneakers Wiera Bally Bally Wiera Bally Wiera Bally Sneakers Wiera Rgrqgd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq
Anna Anna Anna Anna Anna Field Field Anna Loafers Loafers Loafers Loafers Field Loafers Field Field TgqSY44
Republiq Empress Royal Empress Republiq Black Black Royal Håndtasker Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Royal Håndtasker Royal Republiq Republiq Håndtasker Black Empress Black Empress
Tommy Sneakers Jeans Flatform Jeans Flatform Tommy Sneakers Tommy B1Rfw Sneakers Blackstone Blackstone Sneakers Sneakers Blackstone 04wHxH8Z