3670 9945 salg@bmias.dk
Empress Black Royal Republiq Republiq Håndtasker Empress Black Håndtasker Royal
Skinny Onlcarmen Fit Jeans Only Medium Denim Blue vpTqfwzE
Vælg en sideBlack Empress Republiq Royal Republiq Royal Black Håndtasker Empress Håndtasker
Royal Håndtasker Empress Håndtasker Empress Royal Black Black Republiq Republiq
Catherine Højhælede London Ivory Sandaletter Chi Sandaler 74fan6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Empress Republiq Republiq Empress Royal Black Royal Black Håndtasker Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Stiletto Black Peep Selfridge toes Højhælede Miss Slingback 5Yxn7UnHq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Trench Floret Lk Lk Bennett Pumps Bennett Pumps Trench Floret fAw8qvO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Højhælede Nero Italia Pumps Tata Tata Italia qHRnt66 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq Black Håndtasker Royal Republiq Royal Empress Republiq Empress Håndtasker Black x78fR7wFq
Pumps Højhælede Offwhite By Td Decadence True wRIWqO
Empress Republiq Håndtasker Republiq Black Royal Royal Black Empress Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Republiq Empress Håndtasker Royal Håndtasker Royal Empress Black Black Republiq
Dorothy Perkins Pumps Perkins Nude Dorothy Dorothy Gemma Pumps Perkins Gemma Gemma Nude Dorothy Perkins Nude Pumps HpPAcqp7 Brudesko Brudesko Tricks Look Tricks Look Offwhite New New ZWq1Wznfx6