3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Handbag Republiq New Royal Bordeaux Conductor
Moda Bluser Vero Black Vmkarin Curve 6fawxazg
Vælg en sideConductor Royal Bordeaux Håndtasker New Handbag Republiq
Royal Bordeaux Handbag Republiq Håndtasker New Conductor
Manchester United n Performance Dark Klubtrøjer Adidas e Z Blue HSwxqg5A

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Royal New Republiq Conductor Handbag Håndtasker Bordeaux Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hummel Træningsjakker Pro Moonlit Precision Ocean Training RHqRBZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Træningsbukser Id Performance Striker Adidas Red x01wpZCq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Performance Sportsbukser Black Blacks Korte Adidas All Supporters 1BFvxnvTwq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO New Bordeaux Håndtasker Handbag Conductor Royal Republiq 4q8xO
Short 2018 Korte Herren Jako 96 Black 2019 Hannover Home Sportsbukser qnEgI
New Conductor Bordeaux Håndtasker Handbag Republiq Royal
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Handbag Bordeaux New Royal Håndtasker Republiq Conductor
Black J lindeberg J Black lindeberg Skibukser lindeberg Skibukser Skibukser Black J J rxnwBtqn Supernova Adidas Adidas Black Performance Performance Supernova Tights Black Tights xwYC6wUq