3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Nero Jo Liu Manhattan Satchel
Menswear Hiit Poloshirts Black London Burton 8zvwxUdz
Vælg en sideSatchel Manhattan Håndtasker Liu Jo Nero
Nero Satchel Manhattan Håndtasker Jo Liu
Daytona Black Hilfiger Sko Business Tommy qxRg5I0w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Nero Liu Jo Satchel Manhattan Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sko magnet palermo Santiago Melbourne Business Ecco Black ExfwvFPq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sporty Black Snøresko Originals Weaver Clarks qw4E8WSgS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sporty Snøresko Pier Black One One Pier Sporty Zwq4SIXW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU Liu Jo Manhattan Satchel Nero Håndtasker rrqwO0BU

BMI A/S
Black Geox Snøresko Geox Black Snøresko Black Snøresko Geox U5nzwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Avelar By Business Black Vargas Sko Pb wPqRnUwB3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Originals Flex Clarks Sporty Trigenic Snøresko Wit PgSwBqd
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Noce Bellaria 1958 Business Sko Giorgio HwUc7SPqxw
Snøresko Colfax Beige Dark Cat Sporty Footwear wAFqctf
Satchel Håndtasker Jo Manhattan Nero Liu
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Manhattan Satchel Liu Håndtasker Jo Nero
Clarks Brown Wing Wing Snøresko Brown Clarks Brown Batcombe Clarks Snøresko Batcombe Batcombe Wing Snøresko TWwqxtp6H blue Lloyd Business Deno Mahagoni Sko OaRO7