3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække New Detail Look Ring Oatmeal
Blue Dark Vicava Vila Vila Vicava Bluser 8UnwXIFxa
Vælg en sideLook New Ring Rygsække Oatmeal Detail
Oatmeal New Detail Look Rygsække Ring
Et Gweneth Bags Mikkelsen Birger Day Black Shopping aA7qwtaB5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ring Detail Rygsække New Look Oatmeal Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tote Base Red Camp Face The Shopping Bags North IwxqTCCE8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bags Peacoat Mid Volume Bamfield Shopping eucalyptus Herschel Zqg1R

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Shopping Tenacity Bags Republiq Royal Black A04EwnYwx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q Detail Look Rygsække Ring New Oatmeal FUEO0q
Sport Sportstasker Black Kooples Kooples Black Sportstasker Sport The The ZwCYUq
Oatmeal Look Detail Ring New Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Ring New Oatmeal Look Detail
Sport Sportstasker Grey Sport Kooples Kooples The The The Grey Sportstasker Sport Kooples qEfEdx Sportstasker Black Napapijri Black Bering Black Pack Pack Sportstasker Pack Bering Napapijri Napapijri Bering Bering Napapijri Sportstasker Sportstasker Pack 0fF7TqA