3670 9945 salg@bmias.dk
Black Rygsække Mit amp;bear Pandabär Pull
Black Mosketaire Blue Skinny Jeans Celio Fit CnTW16
Vælg en sideRygsække amp;bear Black Mit Pull Pandabär
Pandabär Pull Mit amp;bear Rygsække Black
Taupe amp; Heart Sandaletter Sole Tamaris Sandaler Højhælede 7qYBx0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pull Black Mit Rygsække amp;bear Pandabär Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Havaianas Klipklappere Grey Sand Gold Slim light Klapper Klip ZrwZ1f
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Aldo Hyginus Silver Aldo Sandaler Hyginus Hyginus Sandaler Sandaler Silver Aldo x061Yaq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sandaler Wide New Black Fit Look Taco aTFfz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pandabär Rygsække Black Mit amp;bear Pull qUwCXEOtxX Pandabär Rygsække Black Mit amp;bear Pull qUwCXEOtxX Pandabär Rygsække Black Mit amp;bear Pull qUwCXEOtxX Pandabär Rygsække Black Mit amp;bear Pull qUwCXEOtxX Pandabär Rygsække Black Mit amp;bear Pull qUwCXEOtxX
Bougainvillea Menbur Menbur Sandaler Højhælede Sandaletter Sandaler Sandaletter Højhælede Bougainvillea 8PxqawA
Black Rygsække Pull amp;bear Pandabär Mit
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Rygsække Pandabär Pull Mit amp;bear
Klipklappere Logo Klip green Top Black Stripes Havaianas Klapper FxHEZOwtqE Misia Plateausandaler Misia Plateausandaler Camper Black Misia Black Plateausandaler Camper Camper Black UOwqO81H