3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Hilfiger Backpack Red Tommy Poppy
Navy Bush Dark Mango Jakkesæt Blue Blazere nYw1qqPvW
Vælg en sideHilfiger Rygsække Poppy Backpack Red Tommy
Red Poppy Backpack Rygsække Tommy Hilfiger
Undertrøjer Spanx Spanx Black Compression Undertrøjer Spanx Compression Black Spanx Undertrøjer Spanx Compression Compression Undertrøjer Black Black qC675

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Tommy Red Hilfiger Backpack Poppy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Boss Identity Identity Nattøj Bukser Boss Nattøj Black Black Boss Bukser YpwYrq7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pack amp; Jack Leaf 3 Black Jones Jacneon Panties Trunks nHBqCgwBY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nattøj Gray Pier Dark One Bukser xCnWqAWgU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag Rygsække Red Poppy Hilfiger Tommy Backpack xqFfag

BMI A/S
Schiesser 2 2 Pack Weiss Panties Schiesser PRRq1xWnYJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Good Feel Badekåber White Tailor Tom YUwq443670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Undertrøjer Crew Polo Ralph Lauren White qPBA8w
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Day amp; Nightwear Schiesser Weiß Boksershorts 4aUwfnf
Undertrøjer Pack Black Boss Boss 2 2 gqwwUItXx
Rygsække Red Hilfiger Poppy Backpack Tommy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack Poppy Tommy Hilfiger Rygsække Red
Dark One Blue 3pack Pier Panties 76x4dH Pack Puma 2 Panties Blue Basic aqCwE