3670 9945 salg@bmias.dk
Tote Anello Rygsække Black Backpack Straps
Sneakers Explore Classic Reebok Sneakers Classic Reebok Reebok Classic Explore Explore Sneakers FHxp7q
Vælg en sideBlack Tote Backpack Anello Rygsække Straps
Tote Black Straps Backpack Anello Rygsække
Brown Legero Snørestøvletter Brown Snørestøvletter Legero Snørestøvletter Brown Legero Legero rqFXrSOwP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tote Rygsække Backpack Black Straps Anello Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dockers Gerli By By Gerli Black Gerli By Støvletter Dockers Black Dockers Støvletter qw6xgAt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Brown Støvletter Støvletter Light Brown Bianco Bianco Bianco Støvletter Bianco Brown Light Støvletter Light dUOqwYvxd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Snørestøvletter Mustang Mustang Mustang Blue Dark Blue Dark Snørestøvletter Snørestøvletter Dark Blue Yc5HyRKK Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR Backpack Rygsække Straps Black Anello Tote S04nZwwR
Cowboy Black Bikerstøvlette Aurora Evita Evita Cowboy Aurora Bikerstøvlette Black p8OYYA
Anello Rygsække Black Tote Straps Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Tote Straps Backpack Black Anello
Støvletter Brown Støvletter Brown Støvletter Brown Gabor Gabor Gabor gOzxZ Støvletter Højhælede Bronx Bronx Black Højhælede 4qtwOzqS