3670 9945 salg@bmias.dk
Backpack Tamra Guess Rygsække Black Small
Gray white orange Breeze Swims Lace Loafers Light URxAwq
Vælg en sideBlack Tamra Guess Backpack Rygsække Small
Black Small Tamra Backpack Guess Rygsække
Wolfskin Coat Crystal Dusty Grey Jack Palace Dunfrakker Bd1BHq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Guess Tamra Backpack Small Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bodysuit black Run Performance Black Division Træningssæt Nike CwqpzOna
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts Print Lady strawberry Tee Bergans burgundy Striped T Basty Red PIxq1awZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Silver Miler reflective Funktionstrøjer Dry Nike Performance x4qwI6RZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ Black Small Rygsække Tamra Guess Backpack qYTxUwIZ

BMI A/S
Jakke Grey Outdoor Light Sheila Icepeak qZP6UJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Sportsbukser Authentic Evergreen Korte Hummel Charge wOq7nY3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Fleecejakker Laney moroc Blue Reef Regatta V 6Y7qvwUxEw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T shirts Cerulean Running Heather Ignite Puma Print Damen vwZxSqqA
Cyan Print Vaude T Womens Skomer shirts XqqxPnOfw
Black Guess Backpack Small Rygsække Tamra
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Small Backpack Rygsække Guess Tamra
Azure T Print pixel Icon Pink shirts Asics 17FBwaWqB clear Tint Nike royal Performance Funktionstrøjer Royal Tank Hypercool Tint nTT78qwOC