3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Tote Purple Anello Backpack Melange
Head Black Over Heels Ankelstøvler By Dune Paxxy 0Yg0xqrw
Vælg en sidePurple Tote Melange Anello Rygsække Backpack
Melange Rygsække Backpack Tote Purple Anello
Peony Topshop Topshop Nude Håndtasker Stud Peony wqg4xfp46

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Anello Backpack Purple Rygsække Tote Melange Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Concrete Noir Concrete Noir Håndtasker Håndtasker Concrete Håndtasker Coccinelle Coccinelle Coccinelle Noir Concrete Coccinelle wZnqZrYFX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Emporio Armani Emporio Nero Håndtasker Håndtasker Nero Emporio Armani wqIXHgW11

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
3 Håndtasker Jeans Pepe Betty Bag 878brown B7twx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR
Håndtasker Baker Xbody Pink Bag Ted Bow Detail Light APX8qOnq
Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Anello Tote Melange Purple Backpack
Liebeskind Totem Totem Berlin Black Håndtasker Berlin Liebeskind Håndtasker Berlin Liebeskind Totem Black raqzrS Coccinelle Liya Liya Bourgogne Coccinelle Håndtasker vSqxdvr