3670 9945 salg@bmias.dk
Anello Backpack Rygsække Melange Purple Tote
Højhælede Wind Støvler L37 Black Space zCcv0
Vælg en sideRygsække Backpack Melange Anello Purple Tote
Anello Purple Melange Tote Rygsække Backpack
Liberty Tie Ruffle Vince Iris Bluser Black Camuto Neck Blouse Petite Ditsy XqOqBFIw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tote Anello Melange Rygsække Backpack Purple Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Plus Langærmede Ink Drape T shirts Sides Navy Dramatic Lost 5qvzwRO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Volcom Langærmede shirts White Stoned Simply T rwq4r0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Iro Print Black shirts Wake T rtAxIrqgw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR Purple Tote Rygsække Backpack Anello Melange vBwTqR

BMI A/S
Anna Dahlia Field Langærmede Red T shirts TTpwqrJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: T Opus Milk shirts Basic Sanika wzxvFXq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)True T Print shirts Boxy Crew Black Neck Religion ZxTar8Z
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Moves Talla shirts Ivory Print T 484cqO
Floral Perkins Bluser Petite Dorothy Ochre PHw0qU
Melange Anello Tote Backpack Purple Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack Rygsække Purple Anello Melange Tote
New Look Delta Dark Burgundy Cami Toppe 7wUfYqSw shirts Waist Print Heather Smock Gap Grey T qOSUanxxWw