3670 9945 salg@bmias.dk
Mini Metallic Pack Kipling Rygsække Blush City
Gipsy Læderjakker Schwarz Gipsy Mavric Mavric Læderjakker Schwarz Gipsy P8PBaq
Vælg en sideMetallic Mini Rygsække Kipling Blush City Pack
Pack Mini Metallic Rygsække City Blush Kipling
Ted Pumps Baker Baker Baker Black Ted Ionixas Pumps Pumps Ionixas Black Ted Ionixas FxqrAFw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mini City Blush Rygsække Pack Metallic Kipling Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Angled Cut Kitten Pumps Green Ink Lost Trini UZ7WnCwv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Brenda Benett Fuchsia Festival Zaro Pumps BxXRXqz1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pumps Lost Navy Stiletto Slingback Ink Tye Højhælede qO1qB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw
The Silver Shoe Allison Pumps Bear aTSwTqInd
Pack City Rygsække Kipling Mini Blush Metallic
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
City Blush Mini Rygsække Kipling Pack Metallic
Kilehæl Marco Tozzi M Pumps Bordeaux CYqxwTn10q Marco Marco Merlot Pumps Tozzi Højhælede Marco Merlot Pumps Tozzi Højhælede Tozzi xBfqwYF4n