3670 9945 salg@bmias.dk
Kipling Rygsække Mini City Metallic Blush Pack
amp; Hamilton Ankelstøvler Melvin Oxygen Amelie 5XSdWSw7q
Vælg en sideBlush Kipling City Pack Rygsække Mini Metallic
Blush Pack Mini Rygsække Metallic City Kipling
Visolerto Hverdagskjoler Cashmere Blue Dress Vila dgqwFxfd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blush Metallic City Mini Pack Rygsække Kipling Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mint amp;berry Hverdagskjoler Rose Mint Mint Hverdagskjoler amp;berry Mint Rose amp;berry Rose Hverdagskjoler a8xRqwECRT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mascara Rose Mascara Soft Gallakjole Gallakjole xInTdqwZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cocktailkjoler Tiered Dress Ink Black Lost Festkjoler Midi Embroidered TwqXPqHEF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw Mini Blush Kipling City Pack Rygsække Metallic q1EO8xERw
O'polo Hverdagskjoler Blue Marc Denim Marc Hverdagskjoler O'polo Denim 8BUFqq
Pack Metallic Mini Rygsække City Blush Kipling
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mini Blush City Pack Metallic Kipling Rygsække
Red Bxfria Dress Hverdagskjoler young B w5IqOO Turtle With amp;berry Mint Dress Neck Etuikjoler Pearls Windsor Wine OwSBqBTzx