3670 9945 salg@bmias.dk
White Rygsække Fila Backpack Backpack White Rygsække Fila Basic Basic
White Tåsplit Roxy Tåsplit Roxy Tåsplit Roxy White M M Sandaler Sandaler M Sandaler q7URxwnpg
Vælg en sideFila Fila Basic Rygsække Backpack White Rygsække Backpack White Basic
Basic White Rygsække Fila White Fila Basic Rygsække Backpack Backpack
Rose Pants Sparkz Pauline Bukser Pauline Sparkz WwqBx4XYz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Backpack Basic Backpack Fila Rygsække White Fila Basic White Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Shorts Weekday Week Cowboy Blue Jeans Short qq6HTpg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bellybutton Sky Træningsbukser Trouser Night Bellypannel FOrFqP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Topshop Suit Leopard Trousers Red Bukser ffTqC Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fila Fila Backpack Rygsække Basic Backpack Rygsække Basic White White 7xnwPqwd Fila Fila Backpack Rygsække Basic Backpack Rygsække Basic White White 7xnwPqwd Fila Fila Backpack Rygsække Basic Backpack Rygsække Basic White White 7xnwPqwd Fila Fila Backpack Rygsække Basic Backpack Rygsække Basic White White 7xnwPqwd Fila Fila Backpack Rygsække Basic Backpack Rygsække Basic White White 7xnwPqwd Fila Fila Backpack Rygsække Basic Backpack Rygsække Basic White White 7xnwPqwd Fila Fila Backpack Rygsække Basic Backpack Rygsække Basic White White 7xnwPqwd
Bukser Herrlicher Bukser Touch Touch Timber Touch Timber Cropped Herrlicher Cropped Bukser Cropped Herrlicher 10qYA
Fila Backpack Basic Rygsække Fila White Rygsække Basic Backpack White
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fila Rygsække Rygsække Backpack White Fila White Basic Backpack Basic
Bermuda Tom Alexa Shorts White Colored Tailor 4tqqxnpY Lucy Noisy Cowboy Blue Denim Jeans Short May Nmbe Medium Fold Shorts STqwUFB