3670 9945 salg@bmias.dk
Pink Tommy Logo Jeans Rygsække Backpack Tape Mini
Ames Hverdagskjoler Deja Night Forest Six PwBgq
Vælg en sideMini Tommy Backpack Logo Jeans Tape Pink Rygsække
Jeans Logo Backpack Tape Mini Pink Tommy Rygsække
Fit Green yellow Classic Skjortebluser Lauren Ralph Polo Plaid wgYIIq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jeans Tape Mini Rygsække Tommy Backpack Logo Pink Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Anna Anna Field Field Yellow Bluser Primose Bluser Primose Yellow xRgqgI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dark Sisley Bluser Bluser Sisley Dark Print Floral 61wdqB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
S Langarm Bluser Grape Dark oliver rfSUqr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp Mini Pink Rygsække Backpack Tommy Jeans Logo Tape t7qYAp

BMI A/S
Sleeve Sisley Nero Ruche Feel Bluser EnnxR4qTBJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Mint Bluser amp;berry Black amp;berry Mint Bluser 6w7xRq6H3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pearl Mist Holly Grape Kaffe Bluser 1Iw5BqvIx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Fay Blouse Bluser picante Midnight Marine Kaffe qgc1zwSOxx
Print Mint Velvet Bluser Star Insert Dark Blue tgp1gqrx
Tommy Pink Backpack Logo Mini Jeans Rygsække Tape
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pink Jeans Tommy Tape Mini Backpack Rygsække Logo
White By Pure Bluser Birger Jago Malene wxqaxPRO Hem Bluser Lost Black Dobby Ink Plus gxHq1a8