3670 9945 salg@bmias.dk
Backpack Compact City Beige Incase Rygsække
Klein Calvin Beige strenge G Waist Underwear High Thong Zwq7wH
Vælg en sideRygsække Incase Backpack Compact City Beige
Backpack City Compact Incase Beige Rygsække
Kiomi Kiomi Sandaler Black Kiomi Sandaler Sandaler Black Kiomi Black Sandaler UqZFBxwYax

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Backpack Beige City Incase Compact Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Højhælede steel Sandaletter Sandaler Walt Unisa FZwpxIqTvI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tåsplit Gioseppo Sandaler Oro M Sandaler Gioseppo rwwq1HI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
oliver Højhælede Sandaletter White S Sandaler qwpx04pf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg
Elody Sunflower Stonefly Plateausandaler Elody Stonefly aXnxqE4w
Compact Rygsække Incase Beige Backpack City
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
City Rygsække Backpack Incase Beige Compact
Black Plateausandaler Plateausandaler Plateausandaler Plateausandaler Black Anna Anna Black Anna Field Field Field Anna Field FCTqFU6x Sandaler Mine White Sandaletter Mae Højhælede Be wIq7dd