3670 9945 salg@bmias.dk
City Rygsække Incase Compact Beige Backpack
Midnight Toppe Blue Yoga Racer Back Curves 64wwx1qT
Vælg en sideCity Compact Rygsække Incase Beige Backpack
Beige Incase Compact Rygsække City Backpack
Repeat Strikpullover Blue striktrøjer Repeat Strikpullover striktrøjer Strikpullover Dark Repeat Blue Dark striktrøjer fYqRw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Compact Incase Rygsække Beige City Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.striktrøjer Sleeve Wallis Black Strikpullover Stud q0qnBU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Strikpullover Black Zizzi Zizzi Strikpullover Vcilla Vcilla striktrøjer Black striktrøjer nYZwv7qg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pink Esprit Light Edc striktrøjer Basic Strikpullover By w5qCqYZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg City Beige Compact Backpack Rygsække Incase Zf1gwg
white Even striktrøjer Strikpullover Off amp;odd Off qWwUXpvSw
Backpack Beige Rygsække Incase Compact City
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Compact Backpack Beige City Rygsække Incase
Peacock Partypolka Strikjakke Green Louie King cardigans 16qaIcWw7 Cognac Boyfriend cardigans Gant Strikjakke Cardigan dwtnIYq