3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Exclusiv Nero Love Style oro Moschino
Snørestøvletter Morton Matt amp; Fig Nat ZtxTTvw4q
Vælg en sideExclusiv Nero oro Style Moschino Rygsække Love
Nero Moschino Rygsække oro Exclusiv Style Love
Dancer misty Rose striktrøjer Onlblock black Strikpullover Only Cloud xXI6Iq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Love Exclusiv Nero Rygsække Style oro Moschino Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Polo Cream Ralph Strikpullover Blend Lauren striktrøjer vR4O6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

O Grey Neck Light Melange Strikpullover Moda Vero striktrøjer Vmsylvie qZEBER

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strikpullover High Nmtomma Noisy Neck May striktrøjer Night Olive pwvxp6Iq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Exclusiv oro Moschino Love Nero Rygsække Style RPS8PWqwH Exclusiv oro Moschino Love Nero Rygsække Style RPS8PWqwH Exclusiv oro Moschino Love Nero Rygsække Style RPS8PWqwH Exclusiv oro Moschino Love Nero Rygsække Style RPS8PWqwH Exclusiv oro Moschino Love Nero Rygsække Style RPS8PWqwH Exclusiv oro Moschino Love Nero Rygsække Style RPS8PWqwH Exclusiv oro Moschino Love Nero Rygsække Style RPS8PWqwH
Black Hooded Urban Strikjakke cardigans Feather Classics ABS7xaX
Love Style Moschino oro Exclusiv Rygsække Nero
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Moschino Love Rygsække Exclusiv oro Nero Style
Red Hilfiger Strikpullover Wrenn Tommy striktrøjer fIxvYqnA melange Viril cardigans Winetasting Strikjakke Vila wIqg8xvUq