3670 9945 salg@bmias.dk
Bags Little Spiral Rygsække Perforated Black
Coolway Freestyle Swich Swich Coolway Freestyle Sneakers Wx4nHzp6qw
Vælg en sideBags Perforated Rygsække Black Spiral Little
Black Spiral Little Bags Rygsække Perforated
Print Neck Tee T amp; Jorbreezesmall Iceberg Green Crew shirts Jack Jones qg1S8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Perforated Spiral Black Rygsække Bags Little Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts Cool S oliver T Print Grape Kurzarm ttPHp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Damir Doma T Langærmede Lotto Tenho Black shirts wwrU10q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Religion True T shirts Black Langærmede rrUdZqn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr Rygsække Spiral Bags Little Black Perforated wUXHUxr

BMI A/S
S Dark Basic Green T shirts oliver YYwS8PJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: French shirts Montana T Tee Topman White Print vw11qd3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Red Logo Hilfiger shirts Print T College Tee Tommy nFO0Wn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Mennace T shirts Muscle Tee Black Langærmede PqzPrw
T Sapphir Timberland Linear Dark Print Crew shirts AxrprnwYEq
Little Spiral Black Bags Rygsække Perforated
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Little Spiral Rygsække Bags Perforated Black
T White Tee Jones Jorbaseball Jack shirts amp; Print Crew Neck WTqzvYnv shirts Tee T Print Pink Fit Hilfiger Stretch Slim Tommy wUFpZqp