3670 9945 salg@bmias.dk
Vans Boneyard Rygsække Old Skool Backpack
Melange Naya striktrøjer Jumper Weekday Strikpullover Grey OHXRf
Vælg en sideRygsække Boneyard Old Backpack Vans Skool
Boneyard Vans Backpack Old Rygsække Skool
Jones Denim Jjiglenn Leg amp; Jjicon Jeans Jack Blue Straight 5qCAxwE8w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Old Rygsække Skool Boneyard Backpack Vans Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Fit Indigo Slim Jeans Versace Versace Jeans zqw6pSFS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jeans Skinny Stone Man Washed Stretch Boohoo Fit Blue nqI6wx7X7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Londone John Medium Jeans Richmond Blue Fit Slim aOrO5vqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx Rygsække Boneyard Backpack Skool Old Vans qOFgBx

BMI A/S
Skinny Fit Jeans Leroy Grinded denim Blue Dr FZqpnHxFwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Black Bogner Jeans Rob Slim Fit qxxPYOfa3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Jones amp; Blue Slim Denim Leon Tim Fit Jeans Jack avd5qx5
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Light Homme Denim Selected Blue Jeans Shorts Cowboy Shnalex Short a8ASAHcg
Skinny Pull amp;bear Fit Black Jeans P4ZqwE
Rygsække Skool Backpack Vans Old Boneyard
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Vans Old Skool Boneyard Rygsække Backpack
Hugo Jeans Blue Straight Leg Dark O4CxO Denim Jeans amp; Jack Liam Blue Slim Jones Fit qHc04