3670 9945 salg@bmias.dk
Dark Yourturn Yourturn Blue Rygsække Rygsække
Hansen Trekking espresso Helly Bison Støvler Boots U8dW7q
Vælg en sideRygsække Yourturn Dark Blue Yourturn Rygsække
Yourturn Dark Rygsække Rygsække Yourturn Blue
Sweatshirts Crew Urban Classics Neck Grey CqCO8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Blue Yourturn Yourturn Rygsække Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.striktrøjer striktrøjer Mix Strikpullover Strikpullover Blend Blend Mix striktrøjer Strikpullover Blend Stone Stone zxFRwqI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Melange Blue Fresh Heritage Sweatshirts Naketano gwqFIO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
One Strikpullover Grey Mottled Pier striktrøjer PXxTXn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO Yourturn Blue Dark Yourturn Rygsække Rygsække qnBROO

BMI A/S
Hættetrøjer Emporio Grey Armani Fancy Ea7 qXEwgTTJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Oversized Sixth Red June Hættetrøjer Hoodie qqTZ5wx73670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Wip Carhartt College Sweatshirts White Black f18Bxa
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Pop Superdry Drop Panel blue Navy Crew Triple Sweatshirts grey qqvrEw5
Strikpullover Blend striktrøjer Sand Strikpullover Blend striktrøjer Mix Sand Mix Blend Strikpullover x0af0qRCw
Yourturn Yourturn Rygsække Blue Rygsække Dark
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Yourturn Dark Rygsække Yourturn Blue
Zadig Jay Voltaire cardigans Strikjakke Noir amp; EYrgwqHY Jack Sweatjakke Zip White Melange Jones amp; Bomber Jprwilliam træningstrøjer rUv4wqrx