3670 9945 salg@bmias.dk
Voyage 1 Napapijri Rygsække Musk Green
Moda Vero Festkjoler Night Sky Cocktailkjoler rr1Fn6Y
Vælg en sideMusk Voyage 1 Green Rygsække Napapijri
Napapijri Voyage 1 Rygsække Musk Green
Ardmore Replay Sneakers Ardmore Black High Sneakers Replay High IawRP6q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Voyage Napapijri Green 1 Musk Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Reebok Revenge Marblewhite Plus Sneakers Classic rw5UAr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sneakers Navy Converse Player egret Star 6qwBwE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sneakers Sneakers Sneakers Olive Olive Balance Olive Balance New New Military Military Balance Military New gqwPgx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY Musk Napapijri 1 Green Rygsække Voyage qwaRZXRY

BMI A/S
Cortica Sneakers Black Compel Cortica Compel vprqwvJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Grey Originals Colmar Sneakers Travis Colmar Originals x7qOw8F0O3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Lunar Mono High Sneakers Rock Palladium tRf1OqwO
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Ultra Løbesko Boost Performance Adidas Neutrale Beige 7wqUnP4
Sneakers Sneakers Empire Empire Sneakers Empire Black Bugatti Bugatti Black Bugatti na4xXR8q
Voyage Rygsække 1 Green Napapijri Musk
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Green Napapijri Voyage Rygsække Musk 1
High Taylor Chuck Star egret Hi Converse '70 Sneakers All black Sunflower wpd0dZnx5 High Sneakers Htw Blue Etnies Jameson PqE5wxYHgt