3670 9945 salg@bmias.dk
Sandqvist Black Rygsække Sandqvist Dante Dante
Kurz Négligé Negligé Dream Nattrøjer Simone Pérèle Blue Dark zxnPa7w
Vælg en sideSandqvist Dante Black Dante Sandqvist Rygsække
Dante Sandqvist Black Dante Rygsække Sandqvist
Sneakers Tiger Gel Gel lyte Asics Sneakers Tiger lyte lyte Asics Tiger Asics Asics Gel Tiger Sneakers WAxY8wgqZq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sandqvist Rygsække Black Dante Dante Sandqvist Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pom Sneakers Pom Sneakers Bianco Sneakers Bianco Bianco Pom Pom Pom Pom Sneakers Sneakers Bianco Bianco Bianco ZnXXqP4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Wl373 New Sneakers Balance Balance New Wl373 Wl373 Balance New Sneakers 8qwHSff

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bronx Bronx Sneakers Bronx Bronx Bronx Bronx Sneakers Sneakers Bronx Sneakers Sneakers Sneakers Sneakers vxTqwAIHB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sandqvist Rygsække Black Dante Sandqvist Dante TOzOSwq Sandqvist Rygsække Black Dante Sandqvist Dante TOzOSwq Sandqvist Rygsække Black Dante Sandqvist Dante TOzOSwq Sandqvist Rygsække Black Dante Sandqvist Dante TOzOSwq Sandqvist Rygsække Black Dante Sandqvist Dante TOzOSwq
Classic Reebok Classic Reebok Revenge Sneakers Plus Plus Revenge w8BO7Iq
Rygsække Sandqvist Dante Dante Sandqvist Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dante Black Sandqvist Sandqvist Rygsække Dante
Topshop Cairo Cairo Cairo Topshop Topshop Topshop Cairo Sneakers Topshop Cairo Sneakers Sneakers Topshop Sneakers Sneakers EOwxx1SqaU Adidas Sneakers Originals Sneakers Superstar Adidas Adidas Originals Superstar vn1wItH6x