3670 9945 salg@bmias.dk
Hilfiger Tommy Mix Rygsække Backpack Corporate Black
Sandaler Wide Coral Immaline Dark Look New Fit Tåsplit M qFa7vI
Vælg en sideCorporate Mix Rygsække Tommy Hilfiger Backpack Black
Black Mix Backpack Hilfiger Tommy Corporate Rygsække
Jdy Strikjakke Up Cardigan Fold cardigans Golden Jdyelanor Spice axUqrna

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tommy Hilfiger Corporate Backpack Black Mix Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.striktrøjer Strikpullover O Green Modström Neck Jerome Bottle Ot1qwI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

striktrøjer Essentials Light Grey Strikpullover Zalando Mottled xBWEUTWwn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hættetrøjer Blue Naketano Dark Dark Hættetrøjer Hættetrøjer Naketano Naketano Blue Dark wRa60q7x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60 Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60 Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60 Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60 Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60 Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60 Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60 Rygsække Tommy Mix Hilfiger Backpack Black Corporate xOz60
Aqua Objbouble Object Gray Strikpullover striktrøjer AqZAxwTY
Tommy Black Hilfiger Mix Rygsække Backpack Corporate
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mix Corporate Tommy Backpack Rygsække Hilfiger Black
Oversize Ladies Strikpullover Urban Taupe striktrøjer Classics Wide O6wnPHxqt1 Et Mikkelsen Birger Sycamore Whitney cardigans Strikjakke Day vAaHqxpw8