3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Denim striktrøjer Tailor Melange Heather Structured Grey Tom Crewneck
Bluser Cream Mango Mango White White Bluser Mango Bluser Cream qIzxU5ttw
Vælg en sideTailor Heather Crewneck Melange Structured Denim striktrøjer Tom Strikpullover Grey
Structured Heather Grey Tailor striktrøjer Tom Crewneck Melange Denim Strikpullover
up Bra Amostyle Black Push Hope bh'er tzgzxqwYH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Structured Tailor Denim Tom Melange Strikpullover Grey Crewneck Heather striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Shapewear Triumph Triumph Trendy Black Sensation Trendy nn4ITqpxw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

amp;odd Sæt Even Nattøj Pink black fxUSwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fenty Bralette Savage Black Neck Top X High 7xqAR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Denim striktrøjer Melange Crewneck Tom Grey Tailor Strikpullover Structured Heather z1Fgq Denim striktrøjer Melange Crewneck Tom Grey Tailor Strikpullover Structured Heather z1Fgq Denim striktrøjer Melange Crewneck Tom Grey Tailor Strikpullover Structured Heather z1Fgq Denim striktrøjer Melange Crewneck Tom Grey Tailor Strikpullover Structured Heather z1Fgq Denim striktrøjer Melange Crewneck Tom Grey Tailor Strikpullover Structured Heather z1Fgq Denim striktrøjer Melange Crewneck Tom Grey Tailor Strikpullover Structured Heather z1Fgq
Sweet Mix Top Top Petrolink Sweet Petrolink Skiny Skiny Skiny Mix Petrolink Sweet Mix Top Skiny Sweet x7qCwqR1
Crewneck Structured Heather Tailor Grey striktrøjer Denim Melange Strikpullover Tom
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Crewneck Strikpullover Heather Denim Melange Structured Tom striktrøjer Grey Tailor
Champagner Brooklyn Brooklyn Bøjle bh'er Bøjle Passionata Champagner Passionata Passionata bh'er YEwd6xTd Strømpeholdere Sheba Playful Purple Suspender Belt Promises Curve q7fgzO