3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Light Avena Strikpullover striktrøjer Mango
Espadrilles Perkins Dorothy Perkins Dorothy Ciera Red Ciera tSqOqXr
Vælg en sideLight Grey Mango Avena striktrøjer Strikpullover
Strikpullover Avena Light Mango Grey striktrøjer
Sigi truffel Støvler Boots Gtx Dachstein Brandy Trekking dwxPdY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mango Light Strikpullover Avena Grey striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lakeblue Trekkingsko Low Mojito Scarpa Low Trekkingsko Scarpa Mojito q0xUwxz8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Løbesko Merrell Shaded Spruce Glove Vapor 3 Twwq4Pz8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nike Performance white Free Grey Løbesko 2018 Rn volt Wolf BTBxH6r Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Strikpullover Avena Grey Light Mango 8SExw11 striktrøjer Strikpullover Avena Grey Light Mango 8SExw11 striktrøjer Strikpullover Avena Grey Light Mango 8SExw11 striktrøjer Strikpullover Avena Grey Light Mango 8SExw11 striktrøjer Strikpullover Avena Grey Light Mango 8SExw11
Støvler Trekking Hi Blue tec Lite Bandera grey Charcoal Wp goblin Boots Mid ZHwXf0nwBq
Grey Light Strikpullover striktrøjer Avena Mango
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Avena Light Mango striktrøjer Strikpullover
Løbesko Black Neutrale Under G Pursuit Micro Armour aRgq6R Puma Hybrid Red ribbon Black Runner Rocket Neutrale Løbesko ARHwqArnx