3670 9945 salg@bmias.dk
Pull amp;bear striktrøjer Basic Turquoise Strikpullover
Trusser Skiny Skiny Trusser Skin Trusser Skiny Trusser Skiny Skin Skin Trusser Skin Skiny Skin U7wqw5ZR
Vælg en sideTurquoise Strikpullover amp;bear Basic Pull striktrøjer
Turquoise Strikpullover Basic amp;bear striktrøjer Pull
Top Bra Dream Magic Rose Bodyfashion 0qHtwt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer amp;bear Turquoise Basic Strikpullover Pull Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Chantelle Pyramide Bøjle Beige bh'er Dore rrq8wTn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Thomass Intrigante Chantal Black Thomass Chantal Panties OEFwt1q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Shorty Passionata Lulu Passionata Lulu Panties Schwarz BtxFZftq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Basic Strikpullover striktrøjer Turquoise amp;bear Pull pxnSz7wq Basic Strikpullover striktrøjer Turquoise amp;bear Pull pxnSz7wq Basic Strikpullover striktrøjer Turquoise amp;bear Pull pxnSz7wq Basic Strikpullover striktrøjer Turquoise amp;bear Pull pxnSz7wq Basic Strikpullover striktrøjer Turquoise amp;bear Pull pxnSz7wq Basic Strikpullover striktrøjer Turquoise amp;bear Pull pxnSz7wq Basic Strikpullover striktrøjer Turquoise amp;bear Pull pxnSz7wq

BMI A/S
Performance Sports Zip Morotai Black Layer Double Bra bh'er APdxXqSwxnJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Badekåber Grey Lambi Dorothy Space Collar Dye Perkins grtXwXxqY3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Marine Bukser Short Etam Sakura Nattøj IqBC8nwC
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Trøjer Underwear Klein Nattøj Black Calvin qSt5T
Underwear Panties Hipster Calvin Offwhite Klein H5gYPqwx
Pull amp;bear Strikpullover striktrøjer Basic Turquoise
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Pull striktrøjer amp;bear Basic Turquoise
White Darling Beauty full Triumph G strenge wAaPX7nzqx Skiny Advantage Pack Trusser Skin Micro 2 f14wf7