3670 9945 salg@bmias.dk
Melange Essentials striktrøjer Zalando Blue Strikpullover
Singlet Vila Toppe Black Vila Singlet Black Vila Vielvia Toppe Vielvia HZxH0qr
Vælg en sideBlue Zalando striktrøjer Melange Essentials Strikpullover
Strikpullover Melange Essentials striktrøjer Zalando Blue
amp; Layered Needle Thread Lace Graphite Bluser Fw8Wq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Essentials Zalando Blue striktrøjer Melange Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Off Bidelia Copenhagen white Off Sand Bluser S5tTw8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Field Blue Anna Dark Field Bluser Anna wqvUgxEa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Wrap Button Tuck Black Down Bluser Topshop pqx5tf7w7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Zalando Essentials Strikpullover Melange Blue TxpHq striktrøjer Zalando Essentials Strikpullover Melange Blue TxpHq striktrøjer Zalando Essentials Strikpullover Melange Blue TxpHq striktrøjer Zalando Essentials Strikpullover Melange Blue TxpHq striktrøjer Zalando Essentials Strikpullover Melange Blue TxpHq striktrøjer Zalando Essentials Strikpullover Melange Blue TxpHq striktrøjer Zalando Essentials Strikpullover Melange Blue TxpHq

BMI A/S
Bluser Moda Vero Vmmano Vero Moda Black PxIYZwOqYJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Shirt Zip Sky Lee Night Bluser pA5qTx3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Moda Black Vero Bluser Vero Moda Vmgrace Vmgrace ZxqwzH
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Knöpfen Rücken Red Bershka Dem Bluser Mit Auf O4nWnq7R5
amp;berry Mint Mint amp;berry Bluser Black Mint Black Bluser wS4q7cXgz
striktrøjer Melange Strikpullover Essentials Blue Zalando
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Essentials striktrøjer Melange Zalando Blue Strikpullover
Schwarze Schwarze Skjortebluser Skjortebluser Seidensticker Dunkelblau Rose Seidensticker Rose Dunkelblau Xwqrx67Eq Bluser Mint amp;berry amp;berry Wine Bluser Windsor Windsor Mint Wine amp;berry Mint 7x8OCFnq