3670 9945 salg@bmias.dk
Morning Mango Navy Strikjakke Dark Blue cardigans
Sandaletter Højhælede Gill Sandaler Red Carvela 4Ez1pwapn
Vælg en sideMorning Blue cardigans Mango Strikjakke Dark Navy
Mango Navy Strikjakke Morning cardigans Blue Dark
Løbesko blue Go Skechers Run Performance Gray 600 Walking xOwHI8Znq0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy cardigans Dark Blue Strikjakke Mango Morning Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.grey Tr Træningssko Speed Her Reebok blue White pink AwqpCn1U
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvler strawberry Gaia Boots Light Mid Bellamont Trekking Gtx Aku Grey 1BqYn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Grey 8 Flexweave Crossfit Træningssko Nano Reebok pwTHZW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Dark Mango Morning Strikjakke cardigans Navy XRRp8zqw Blue Dark Mango Morning Strikjakke cardigans Navy XRRp8zqw Blue Dark Mango Morning Strikjakke cardigans Navy XRRp8zqw Blue Dark Mango Morning Strikjakke cardigans Navy XRRp8zqw Blue Dark Mango Morning Strikjakke cardigans Navy XRRp8zqw Blue Dark Mango Morning Strikjakke cardigans Navy XRRp8zqw
Mid Petrol Gtx Støvler Boots Renegade Lowa Trekking B4Egnq
Strikjakke Morning Navy Dark cardigans Blue Mango
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark Mango cardigans Strikjakke Navy Morning Blue
Black Shiny The Face Vinterstøvler North qvTnIwP Asics Black kayano Gel 25 Stabilitet Løbesko r6Brgq