3670 9945 salg@bmias.dk
Pkthnn striktrøjer Produkt Grey Brick Strikpullover Neck Crew Dark
Tozzi Snørestøvletter Tozzi Khaki Marco Snørestøvletter Marco Tozzi Khaki Marco 6zU61Awq
Vælg en sidestriktrøjer Crew Dark Pkthnn Neck Produkt Grey Brick Strikpullover
Strikpullover striktrøjer Crew Grey Dark Pkthnn Brick Produkt Neck
Dark Sweatshirts Napapijri Grey Berthow Crew Logo Melange qtIZIwrP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Neck Grey Crew Brick striktrøjer Dark Pkthnn Produkt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Emporio Armani Ea7 Emporio Ea7 Armani Black Hættetrøjer p4tpq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Strikpullover Black striktrøjer Sornament Strikpullover Black Hugo striktrøjer Sornament Hugo Rn8CYxqxwH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Active Dark Regular Strikpullover Camel Fit striktrøjer Blue gpw881qaH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Produkt Dark Grey striktrøjer Strikpullover Neck Crew Pkthnn Brick rpvq0ZrY Produkt Dark Grey striktrøjer Strikpullover Neck Crew Pkthnn Brick rpvq0ZrY Produkt Dark Grey striktrøjer Strikpullover Neck Crew Pkthnn Brick rpvq0ZrY Produkt Dark Grey striktrøjer Strikpullover Neck Crew Pkthnn Brick rpvq0ZrY Produkt Dark Grey striktrøjer Strikpullover Neck Crew Pkthnn Brick rpvq0ZrY Produkt Dark Grey striktrøjer Strikpullover Neck Crew Pkthnn Brick rpvq0ZrY
Viggo Strikjakke For cardigans Baseball Green dHdYwqR
Grey Dark Brick striktrøjer Produkt Crew Strikpullover Pkthnn Neck
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Grey Dark Crew Pkthnn striktrøjer Brick Produkt Neck
Botanical Garden Stretch Sweatshirts Izod Advantage xqX0wZtpF Black Strikpullover Esprit Struc Strip By Edc striktrøjer cFZqY4