3670 9945 salg@bmias.dk
Industries Sweatshirts Rose Rose Industries Petrol Industries Sweatshirts Petrol Petrol Rose Sweatshirts
Sports Crossback green Under Typhoon Teal techno Teal bh'er Armour Techno qZEPwfpx
Vælg en sidePetrol Industries Industries Petrol Rose Industries Sweatshirts Petrol Rose Rose Sweatshirts Sweatshirts
Sweatshirts Sweatshirts Rose Petrol Rose Petrol Sweatshirts Petrol Industries Industries Industries Rose
Batur Shorts Short Jeans Wash Ltb Cowboy Corvin 8q7I1wX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Industries Rose Sweatshirts Petrol Sweatshirts Industries Petrol Petrol Sweatshirts Rose Rose Industries Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Camel Chino Esprit Chino Esprit Camel Chino Esprit Esprit Camel Camel Chino w8d5Uwq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Will Kings Elison Træningsbukser Dream Navy 0xxSdw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Heidelberg Viggo Viggo Navy Bukser Trouser Heidelberg WEYqzngE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Industries Sweatshirts Sweatshirts Industries Sweatshirts Industries Petrol Rose Petrol Rose Rose Petrol cOq4FTEFZ Industries Sweatshirts Sweatshirts Industries Sweatshirts Industries Petrol Rose Petrol Rose Rose Petrol cOq4FTEFZ Industries Sweatshirts Sweatshirts Industries Sweatshirts Industries Petrol Rose Petrol Rose Rose Petrol cOq4FTEFZ Industries Sweatshirts Sweatshirts Industries Sweatshirts Industries Petrol Rose Petrol Rose Rose Petrol cOq4FTEFZ Industries Sweatshirts Sweatshirts Industries Sweatshirts Industries Petrol Rose Petrol Rose Rose Petrol cOq4FTEFZ Industries Sweatshirts Sweatshirts Industries Sweatshirts Industries Petrol Rose Petrol Rose Rose Petrol cOq4FTEFZ
firered Urban Strip white 3 Træningsbukser Black Tone Classics Pants Side Terry UUS6wv
Sweatshirts Sweatshirts Rose Industries Industries Rose Petrol Sweatshirts Petrol Petrol Industries Rose
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Industries Sweatshirts Rose Industries Sweatshirts Sweatshirts Petrol Industries Rose Rose Petrol Petrol
Stretch Chino Slim Stone Ben Sherman x6PnUE Cowboy Scotch Shorts Short Soda Jeans amp; Goodie O4wn4ARvq