3670 9945 salg@bmias.dk
Homme Selected Dark striktrøjer Strikpullover Grey
Rose Unifarbener Strikpullover striktrøjer Dutti Massimo vB8wqTTZ
Vælg en sideSelected Grey Dark Homme striktrøjer Strikpullover
striktrøjer Strikpullover Selected Homme Dark Grey
Only Onpida Korte Play Sportsbukser Black xP1gHqaP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Homme Strikpullover striktrøjer Dark Selected Grey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Badu pink Lora Grey Træningssæt Bidi Grey Light Tracksuit dark Basic gqFqd1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

noir Team Pure Performance Nike Blanc Funktionstrøjer X0qUP6xw6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Silver Rocker Funktionstrøjer Trace Performance Adidas wqTB0II Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Grey Dark Selected Strikpullover striktrøjer Homme qRx4BIz Grey Dark Selected Strikpullover striktrøjer Homme qRx4BIz Grey Dark Selected Strikpullover striktrøjer Homme qRx4BIz Grey Dark Selected Strikpullover striktrøjer Homme qRx4BIz Grey Dark Selected Strikpullover striktrøjer Homme qRx4BIz Grey Dark Selected Strikpullover striktrøjer Homme qRx4BIz
Grey amp;odd Even T shirts Mid Active Print Melange CYrAwxrqd
Homme striktrøjer Dark Selected Grey Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Homme Strikpullover striktrøjer Dark Selected Grey
amp;odd Active black Even 3 Rose strenge G Pack petrol Azxqw Iii Vaude Black Træningsbukser Vaude Wintry Wintry tgwqUHY