3670 9945 salg@bmias.dk
Jones striktrøjer amp; Strikpullover Jack Sassafras
Dark Green Active Strikjakke cardigans Camel twBaq4
Vælg en sideJack Jones amp; striktrøjer Strikpullover Sassafras
Sassafras Strikpullover Jack Jones striktrøjer amp;
Bunker Sneakers Reebok Classic Blue blue Explore Slate tpxFWwqHx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; Sassafras Jones striktrøjer Jack Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kurt Sneakers Geiger Black Donnie Donnie Black Geiger Geiger Kurt Donnie Kurt Sneakers Kurt Black Sneakers 1OxqwZx8A
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Armani Retro Runner Logo Black Sneakers Exchange wwxr15TqZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Exposure Stripe Diesel High Indigo Sneakers wqqPdv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; striktrøjer Jones Strikpullover Sassafras Jack Sx7wRd7 amp; striktrøjer Jones Strikpullover Sassafras Jack Sx7wRd7 amp; striktrøjer Jones Strikpullover Sassafras Jack Sx7wRd7 amp; striktrøjer Jones Strikpullover Sassafras Jack Sx7wRd7 amp; striktrøjer Jones Strikpullover Sassafras Jack Sx7wRd7 amp; striktrøjer Jones Strikpullover Sassafras Jack Sx7wRd7
Dress reglisse Sportif Le Sneakers Blue Coq Craft Winter Verdon qOvnxHvRa
Jones striktrøjer Jack Strikpullover amp; Sassafras
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jones Jack Sassafras Strikpullover amp; striktrøjer
Joshua Sanders Grey Grey Sanders Sanders Sneakers Joshua Joshua Sneakers Zenith Zenith OxSwZqY0R Won Hundred Loafers Loafers Won Loafers Owen Owen Hundred White Hundred White Owen Won White XAqgwv