3670 9945 salg@bmias.dk
Only Melange Dark Sons Grey amp; Sweatshirts
Vilucy Hverdagskjoler Vilucy Grey Light Grey Vila Hverdagskjoler Hverdagskjoler Vila Light Vilucy Vila ZqOqd1
Vælg en sideOnly amp; Dark Sweatshirts Melange Grey Sons
Dark Sweatshirts Only Sons Grey Melange amp;
Zign Zign Business Loafers Black Business Zign Loafers Zign Loafers Black Business Loafers Black Business p4zxSSq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sons Grey Only Dark Melange Sweatshirts amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Ralph Sko Kurt Geiger Business 7qCU5OOw8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ecco Sko Business Melbourne Cocoa Brown rCwFUrqX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sko Bordo London Sennen Business Hudson nqP8wxgnF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Melange Grey Dark Only Sons Sweatshirts dnxZn7SA amp; Melange Grey Dark Only Sons Sweatshirts dnxZn7SA amp; Melange Grey Dark Only Sons Sweatshirts dnxZn7SA

BMI A/S
Base Sko Viola London Business Black rz7rqtJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Tobacco Magnanni Business Business Sko Magnanni Acada q87qXZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Tan Business Madden Steve Comeback Sko w74x1zqx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Sko Brown Business Sko Kiomi Business Kiomi Brown Kiomi Business gfqx5df
Dark Aldo Sko Business Brown Legawia 1wRqZUpx
Grey amp; Melange Sweatshirts Sons Dark Only
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Dark Only Sons Grey Sweatshirts Melange
One Pier Business Beige One Pier Sko qaHEEd Sko Pier One Business Dark Brown T0EgTqrw