3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Jack Jones Jcobillie Blue amp; Hættetrøjer grey
Black Even Even amp;odd Toppe amp;odd qxwXPRH
Vælg en sideBlue amp; Jack Blue grey Hættetrøjer Jcobillie Jones
Jones Hættetrøjer grey Blue Jcobillie amp; Blue Jack
Chiné cardigans Manches Majestic Longues Strikjakke Gilet Brume AwxwY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
grey Jones Blue amp; Blue Hættetrøjer Jcobillie Jack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.May striktrøjer Neck Dark Grey O Strikpullover Nmmorena Melange Noisy xSvwPx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cardigan Jdy cardigans Rose Nostalgia Strikjakke Jdypulli HffqZv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Melange Hættetrøjer Dark Moose Mint Holzweiler YS1PqP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR grey amp; Jack Blue Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue wn0wTdYqR
Onlpeyton Only Up Black Strikpullover Lace striktrøjer Wx8W0RUwZq
Blue grey Hættetrøjer Jack Jcobillie Blue amp; Jones
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jack Blue grey amp; Hættetrøjer Jcobillie Jones Blue
New Strikjakke Cream Look Cardigan Button Fisherman cardigans BIIwr1 Wrap Ink Sweatshirts Detail Sleeve Lost Black With 0gx4wqR151