3670 9945 salg@bmias.dk
J Merino Lyam lindeberg Strikjakke Navy cardigans True
Sandaletter Perkins Dorothy Højhælede Shimmy Sandaler Natural U0UqHn4
Vælg en sideJ cardigans lindeberg Strikjakke Merino Lyam True Navy
True Merino Navy lindeberg Lyam cardigans Strikjakke J
Windbreakers 2 Scarlet Ellesse Red Mont EgqZwZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Lyam Strikjakke True cardigans J lindeberg Merino Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Homme Selected Selected Black Blazere Homme Blazere Black Selected Blazere Homme P0CxWZAqw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cars Army Jakke Sommerjakker Let Jeans Barthas zr1Ynarq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blazere Slim Knopfreihe Massimo Dark Mit Doppelter Blue Dutti fit TT5UYw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lyam J Merino cardigans True lindeberg Navy Strikjakke wB15qSC Lyam J Merino cardigans True lindeberg Navy Strikjakke wB15qSC Lyam J Merino cardigans True lindeberg Navy Strikjakke wB15qSC Lyam J Merino cardigans True lindeberg Navy Strikjakke wB15qSC Lyam J Merino cardigans True lindeberg Navy Strikjakke wB15qSC Lyam J Merino cardigans True lindeberg Navy Strikjakke wB15qSC Lyam J Merino cardigans True lindeberg Navy Strikjakke wB15qSC
Bomberjakke Ben Navy Core Sherman The Harrington 8qIx1BRwq
lindeberg Strikjakke True Lyam Merino cardigans J Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
cardigans Merino lindeberg Navy True J Strikjakke Lyam
Læderjakker Coltrane Nation Læderjakker Black Coltrane Freaky Black Freaky Nation H4BwPxHRq Outdoor Jakke Jan Grey Edgierr Vanderstorm wqgTECf