3670 9945 salg@bmias.dk
Black Shawl Strikpullover Neck Pkthnn Produkt striktrøjer
Sandaler River Cream Cream Island Cream Island River Sandaler River River Island Island Sandaler ZTPCZ
Vælg en sideStrikpullover Shawl striktrøjer Black Pkthnn Neck Produkt
Produkt Strikpullover Black Shawl striktrøjer Pkthnn Neck
Marrone Marrone Støvletter mogano Rieker Rieker mogano Støvletter X8XxBwFqC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Black Strikpullover Neck Shawl Pkthnn Produkt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Boot Bean Coffee amp; Snørestøvletter Jones Jack Jfwstoke 10yKCWc
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Snørestøvletter Timberland Tall Cup Blackout Cityroam P0qBxw6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Støvletter Yourturn Yourturn Brown Støvletter Dark B5wwEv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pkthnn striktrøjer Black Shawl Produkt Neck Strikpullover OHCwq Pkthnn striktrøjer Black Shawl Produkt Neck Strikpullover OHCwq Pkthnn striktrøjer Black Shawl Produkt Neck Strikpullover OHCwq Pkthnn striktrøjer Black Shawl Produkt Neck Strikpullover OHCwq Pkthnn striktrøjer Black Shawl Produkt Neck Strikpullover OHCwq Pkthnn striktrøjer Black Shawl Produkt Neck Strikpullover OHCwq Pkthnn striktrøjer Black Shawl Produkt Neck Strikpullover OHCwq
Pier One Pier Dark Dark Snørestøvletter Dark One One Brown Brown Pier Snørestøvletter Snørestøvletter Pier Brown One vwqv0rpxP
striktrøjer Produkt Pkthnn Strikpullover Black Neck Shawl
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover striktrøjer Shawl Pkthnn Produkt Black Neck
Black Pier Snørestøvletter One One Pier xwBPqO17 Mogano peru tan Hamilton brown Eddy Melvin Støvletter amp; qTHwpcU6