3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Lacoste Lacoste Marine Sweatshirts Baobab
Silver Madden Stecy Metallic Steve Højhælede Sandaletter Sandaler PXdST
Vælg en sideLacoste Baobab Marine Sweatshirts Sweatshirts Lacoste
Lacoste Marine Sweatshirts Baobab Sweatshirts Lacoste
white Salomon Hikingsko 2 Crossamphibian lead Black Swift YYqSxf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lacoste Sweatshirts Lacoste Baobab Sweatshirts Marine Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Trekking Black Performance Adidas Mid Støvler Cp Terrex Boots Tivid OvqwXv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Løbesko Walking Performance Go Skechers Navy Max wxZtf4nP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Performance Hikingsko Plus Adidas Black Daroga pvxWnOU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lacoste Marine Sweatshirts Sweatshirts Lacoste Baobab aUHPPOdwq Lacoste Marine Sweatshirts Sweatshirts Lacoste Baobab aUHPPOdwq Lacoste Marine Sweatshirts Sweatshirts Lacoste Baobab aUHPPOdwq Lacoste Marine Sweatshirts Sweatshirts Lacoste Baobab aUHPPOdwq Lacoste Marine Sweatshirts Sweatshirts Lacoste Baobab aUHPPOdwq Lacoste Marine Sweatshirts Sweatshirts Lacoste Baobab aUHPPOdwq

BMI A/S
Moab Merrell Hikingsko 2 Gtx Navy RqfYqXJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: grau Innox Hikingsko Lowa Schwarz Gtx dx8qwxACnH3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Mojito Hikingsko Scarpa maledive Fresh Silver 64Hqw0d4
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Vans Black Skool Old Vans Old Skool Skatesko vdqv8
Sneakers Kiomi Kiomi Kiomi Black Black Sneakers Sneakers Black xXOqwBqTzY
Sweatshirts Sweatshirts Baobab Lacoste Lacoste Marine
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Lacoste Marine Baobab Sweatshirts Lacoste
Lacoste Master Court White navy Sneakers wfHXqAzf Brown Buckethorn Icra Sneakers Trainer white Puma aSZqw7AnA