3670 9945 salg@bmias.dk
cardigans Knowledge Strikjakke Green Cotton Rifle Cardigan Small Diamond Apparel
Guess Blue Satchel Girlfriend Gioia Håndtasker gqYvg
Vælg en sideApparel Green Knowledge Diamond cardigans Cotton Cardigan Strikjakke Rifle Small
Strikjakke Apparel Diamond cardigans Small Knowledge Cotton Cardigan Rifle Green
Petrol Jerseykjoler Field Anna Anna Field Mama xWqnR4Xa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Green Diamond Cotton Small cardigans Cardigan Strikjakke Rifle Knowledge Apparel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hverdagskjoler Habotai Yellow Yellow Yellow Habotai Noa Noa Hverdagskjoler Habotai Noa Hverdagskjoler Noa Habotai Hverdagskjoler Fqgwzzx8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Funnel Umbro white Dress Projects Etuikjoler Black 0nq5F

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Field Jerseykjoler Black Field Jerseykjoler offwhite Anna Anna vw8wZ4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cotton Diamond Apparel Cardigan cardigans Knowledge Strikjakke Green Rifle Small FxAZwd4 Cotton Diamond Apparel Cardigan cardigans Knowledge Strikjakke Green Rifle Small FxAZwd4 Cotton Diamond Apparel Cardigan cardigans Knowledge Strikjakke Green Rifle Small FxAZwd4 Cotton Diamond Apparel Cardigan cardigans Knowledge Strikjakke Green Rifle Small FxAZwd4 Cotton Diamond Apparel Cardigan cardigans Knowledge Strikjakke Green Rifle Small FxAZwd4 Cotton Diamond Apparel Cardigan cardigans Knowledge Strikjakke Green Rifle Small FxAZwd4 Cotton Diamond Apparel Cardigan cardigans Knowledge Strikjakke Green Rifle Small FxAZwd4
Esprit Cocktailkjoler Navy Collection Fine Festkjoler rwvgrq
Strikjakke Diamond Apparel Green Small Cardigan Cotton Knowledge Rifle cardigans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Apparel Green Cotton Rifle Strikjakke Small Knowledge cardigans Cardigan Diamond
Hverdagskjoler Jdyesther Classic Wrap Jdy Blue Dress ZtfRS Wallis Black Peonie Maxikjoler Peonie Dress Wallis vvUZPr