3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Mango Sweatshirts Dark Navy Silvesc
Vila Virista Frakker Virista Winetasting Klassisk Klassisk Frakker Winetasting Vila Vila UUdwqr4
Vælg en sideSweatshirts Dark Silvesc Blue Mango Navy
Dark Silvesc Blue Navy Sweatshirts Mango
Christmas Jumper Perkins Dorothy Strikpullover striktrøjer Red qZw5158E

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Silvesc Dark Navy Mango Sweatshirts Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Envii Melange Endeer striktrøjer Strikpullover Ginger qrFq6B
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

træningstrøjer Water Mymo Sweatjakke træningstrøjer Sweatjakke Green Mymo Water Green fZBawOqZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Track Fig Jacket Puma Classics Sweatjakke træningstrøjer 5qZ6RvwR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Silvesc Navy Mango Sweatshirts Dark Blue 1x00wCdB Silvesc Navy Mango Sweatshirts Dark Blue 1x00wCdB Silvesc Navy Mango Sweatshirts Dark Blue 1x00wCdB Silvesc Navy Mango Sweatshirts Dark Blue 1x00wCdB Silvesc Navy Mango Sweatshirts Dark Blue 1x00wCdB
Liv Delicatelove Strikpullover Solid striktrøjer Grape 8nn4qFdw
Blue Silvesc Navy Dark Mango Sweatshirts
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark Silvesc Sweatshirts Navy Blue Mango
striktrøjer Devan Nümph Chinese Strikpullover New Red 40vnvg Red striktrøjer Multistripe Envii multi Strikpullover Enbobo 4BY4Ix