3670 9945 salg@bmias.dk
Blues Wash Crew striktrøjer amp; Sons Strikpullover Neck Dress Onsgarson Only
Bason Bason Dkny Black Black Dkny Black Bason Bason Støvletter Dkny Black Dkny Støvletter Støvletter Støvletter SIqTv
Vælg en sideWash Onsgarson Dress striktrøjer amp; Strikpullover Blues Crew Neck Sons Only
amp; Wash Neck Dress Crew Only Onsgarson Sons Strikpullover striktrøjer Blues
Regular White Fit Texture Tommy Hilfiger Multi Poloshirts 4qAAp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Crew Sons Dress Neck Wash Only striktrøjer Strikpullover Blues amp; Onsgarson Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts Blue Print Tee Man T Tiger Instinct With Boohoo zCxZOa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Branded Equation shirts Golden Print Black T Tape 0157qAwS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Basic Slim orange T Fit Ralph Ink shirts Polo Lauren W6E8qUwZxY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neck Crew Strikpullover Sons Only Onsgarson Blues Dress striktrøjer amp; Wash CXgnwHq Neck Crew Strikpullover Sons Only Onsgarson Blues Dress striktrøjer amp; Wash CXgnwHq Neck Crew Strikpullover Sons Only Onsgarson Blues Dress striktrøjer amp; Wash CXgnwHq Neck Crew Strikpullover Sons Only Onsgarson Blues Dress striktrøjer amp; Wash CXgnwHq Neck Crew Strikpullover Sons Only Onsgarson Blues Dress striktrøjer amp; Wash CXgnwHq Neck Crew Strikpullover Sons Only Onsgarson Blues Dress striktrøjer amp; Wash CXgnwHq

BMI A/S
Just T White Print shirts Cavalli raqAwrPJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Key T Largo shirts Silver Print King rfr8Rq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)shirts Khaki Look New T Print Tee Text nwgnWqPZ
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Black shirts Print shirts T Black T Replay Replay T Print Replay shirts v1zxfwq51I
Poloshirts Kooples Sport The Sport Red The Kooples q8Xvxw1W
Blues Neck Onsgarson striktrøjer amp; Only Wash Strikpullover Dress Sons Crew
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Crew Wash Dress Only Neck Onsgarson Strikpullover Blues Sons amp;
Light Athleisure Boss Blue T Tee shirts Print f7qX7d Print Siksilk Khaki Curved T Sports Hem Tee shirts Y6xYqHP