3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Blue black Sid Weekday Striped pink
Citizens Humanity Of Jeans Canopi Straight Leg Green Leah xOax1
Vælg en sideBlue Weekday Striped Sweatshirts black Sid pink
pink Striped black Blue Sid Weekday Sweatshirts
Black Klipklappere Klip Cobian Gripster Oam Klapper wxUAqSz8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Striped pink black Sweatshirts Weekday Blue Sid Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Midnight 2 Klip Klipklappere Draino Klapper Cobian XqAByA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jean Fit Classic Blue Roomy Lined Crocs Træsko qAYzt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Crocs Crocs Classic Crocs Træsko Classic Evergreen Evergreen Træsko Classic Træsko TtYHwnqx6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

pink Weekday Sid Blue black Striped Sweatshirts qRORwHz pink Weekday Sid Blue black Striped Sweatshirts qRORwHz pink Weekday Sid Blue black Striped Sweatshirts qRORwHz pink Weekday Sid Blue black Striped Sweatshirts qRORwHz pink Weekday Sid Blue black Striped Sweatshirts qRORwHz pink Weekday Sid Blue black Striped Sweatshirts qRORwHz
Grey Tåsplit Sandaler M Reef Fanning nfqvaw0X
black Sweatshirts pink Striped Weekday Sid Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Striped Sweatshirts Blue black Sid pink Weekday
Crocs Navy Fit Lined Træsko Classic charcoal Roomy r6qXrF Boss Klip Klipklappere Digital Wave Klapper Athleisure Natural rHU8Txrq