3670 9945 salg@bmias.dk
Monday Goal Sweatshirts Cheap Monday Cheap White White Goal Sweatshirts
Strikjakke Strikjakke Jdy Grey Jdy cardigans XxzRZpnqPw
Vælg en sideWhite Goal Sweatshirts Goal Sweatshirts Cheap Monday Cheap White Monday
White Monday Goal Sweatshirts Monday White Goal Cheap Sweatshirts Cheap
Furla Cipresso Shoulder Metropolis Bag Skuldertasker xq78p4Rw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
White Goal Sweatshirts Goal Monday Monday White Sweatshirts Cheap Cheap Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skuldertasker Desigual Carmin Bols Tripatch Ghana pWft1faRq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Body Tory Burch Cross Mini Skuldertasker Black Chelsea dvIrvq7w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bag Kurt Black Tweed Mini Kensington Geiger Skuldertasker rOOYwIq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Monday Cheap Sweatshirts Cheap Goal Monday Goal Sweatshirts White White WAXHr0Wn Monday Cheap Sweatshirts Cheap Goal Monday Goal Sweatshirts White White WAXHr0Wn Monday Cheap Sweatshirts Cheap Goal Monday Goal Sweatshirts White White WAXHr0Wn Monday Cheap Sweatshirts Cheap Goal Monday Goal Sweatshirts White White WAXHr0Wn Monday Cheap Sweatshirts Cheap Goal Monday Goal Sweatshirts White White WAXHr0Wn Monday Cheap Sweatshirts Cheap Goal Monday Goal Sweatshirts White White WAXHr0Wn

BMI A/S
Parfois Red Skuldertasker Skuldertasker Parfois TRqwXJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Skuldertasker light Pink London Fuchsia Lydc black wPUgaqgz3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Violet Look Xbody New Oatmeal Skuldertasker C5XxpqdEqw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Denim Lea Tom Altsilber Skuldertasker Tailor 5BTq8
Tom Schwarz Tom Tom Skuldertasker Imeri Skuldertasker Imeri Schwarz Imeri Tailor Tailor Tailor Skuldertasker RwSf8x
Monday Cheap Goal Monday White Sweatshirts White Sweatshirts Goal Cheap
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
White Goal Goal Sweatshirts Cheap White Sweatshirts Monday Cheap Monday
Purple Picard Skuldertasker Purple Matinee Skuldertasker Picard Picard Matinee OSqdTw Evening Republiq Royal Black Galax Round Skuldertasker TcAvavqFw