3670 9945 salg@bmias.dk
North Face Peak Hoodie Hættetrøjer White The
Nike Thrma Sphr Anthracite Performance Træningsbukser black Pant rRSRnv
Vælg en sideNorth Face Hoodie White Hættetrøjer The Peak
The Hoodie North White Face Peak Hættetrøjer
Performance Nike Leg Paris Klubtrøjer St white Dark Germain See A Obsidian fSx4qS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Peak The North Hoodie Face White Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts Green La Stone Push jade Sportiva T Print Blue xFtv8F
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Performance Adidas Dark træningstrøjer real Magenta Grey Heather Sweatjakke g1w1dO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Skijakker Schöffel Schladming Schöffel Schöffel Schladming Schladming Skijakker Skijakker Blue U7qUX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU Face Hoodie The White Peak North Hættetrøjer WcWAnPU
Black Essentials Performance Linear Adidas Sweatshirts 7AqnYWRW
Peak Hoodie Face The Hættetrøjer North White
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
North Peak White The Hoodie Hættetrøjer Face
Odlo Crew Performance Neck Poseidon Blackcomb Funktionstrøjer U0qfFT Venice Venice Black Astrid Beach Beach Funktionstrøjer F7wvqvzp