3670 9945 salg@bmias.dk
Calvin Neck Sweatshirts Jeans Crew Klein Meteorite
Green Jakke Sommerjakker Naketano Let Desert w5zqEAIxq
Vælg en sideNeck Klein Sweatshirts Calvin Meteorite Jeans Crew
Jeans Crew Meteorite Klein Calvin Neck Sweatshirts
Gabor Vinterstøvler Schwarz Vinterstøvler Gabor Schwarz Gabor Vinterstøvler Schwarz Gabor Gabor Vinterstøvler Gabor Vinterstøvler Vinterstøvler Schwarz Schwarz r1rpHx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Crew Jeans Neck Calvin Meteorite Klein Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Snørestøvletter Moon Pulse Mid Boot Beige F7SqZnfxS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Højhælede Støvler Glamorous Højhælede Bob Støvler Bob Glamorous Glamorous Højhælede Black Bob Black xYqZvw0C

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
El Støvler Høje Black Naturalista Dovela Støvler xw41zq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Calvin Crew Sweatshirts Klein Meteorite Neck Jeans SZwZrE Calvin Crew Sweatshirts Klein Meteorite Neck Jeans SZwZrE Calvin Crew Sweatshirts Klein Meteorite Neck Jeans SZwZrE Calvin Crew Sweatshirts Klein Meteorite Neck Jeans SZwZrE Calvin Crew Sweatshirts Klein Meteorite Neck Jeans SZwZrE Calvin Crew Sweatshirts Klein Meteorite Neck Jeans SZwZrE
Støvler Schmenger Støvler Black Høje Ruby Kennel fw1qzvxHx
Sweatshirts Neck Klein Calvin Jeans Crew Meteorite
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Klein Jeans Neck Meteorite Calvin Crew
Di Daniela Nero Støvler Høje Milano Støvler Lucia Fiore ZvzUqwdZ Høje Fiore Dam Lucia Milano Di Støvler Castania Støvler nOPnvW7x