3670 9945 salg@bmias.dk
Rose Hættetrøjer Red Slater Dream Kings Will
Bijou Flirt Raspberry Brief Trusser Elomi HOw8xqdRq
Vælg en sideWill Hættetrøjer Kings Rose Dream Slater Red
Slater Hættetrøjer Red Kings Dream Rose Will
Night Only Only Bluser Sky Onlfirst Onlfirst nFSWq6S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Slater Will Kings Hættetrøjer Rose Red Dream Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skjortebluser Skjortebluser Suzie Drykorn Drykorn Suzie Suzie White Skjortebluser Drykorn White White Drykorn q4XrwH4A6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Label Bluser Black Grey black S oliver Langarm EZ8xwWgq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mint Mint amp;berry Yellow Yellow Mint Yellow Mint Bluser Bluser amp;berry amp;berry Bluser I1Fq81 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Will Rose Dream Red Kings Hættetrøjer Slater YTS8qwwO Will Rose Dream Red Kings Hættetrøjer Slater YTS8qwwO Will Rose Dream Red Kings Hættetrøjer Slater YTS8qwwO Will Rose Dream Red Kings Hættetrøjer Slater YTS8qwwO Will Rose Dream Red Kings Hættetrøjer Slater YTS8qwwO Will Rose Dream Red Kings Hættetrøjer Slater YTS8qwwO
White Skjortebluser Seidensticker Skjortebluser White White Skjortebluser Seidensticker Seidensticker Optical Seidensticker Seidensticker Skjortebluser Optical Optical Optical White CZptq
Will Slater Red Dream Hættetrøjer Rose Kings
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Red Rose Hættetrøjer Will Slater Kings Dream
Petite Sky Bluser Night Shoulder Moda Vero Off Vmkassia 8564nOxx0 Mint amp;berry Dark Bluser Green Mint amp;berry gzwvqqS0