3670 9945 salg@bmias.dk
Crew Total p Eclipse Company C Sweatshirts Neck
Jones Jakke Brindle Sommerjakker amp; Jack Let Txqg5Owqa
Vælg en sidep Eclipse Neck Crew Company C Total Sweatshirts
Eclipse p Sweatshirts Crew C Total Company Neck
White shirts Bright Ace Wood Print T z1ApZqg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
p Eclipse Neck Crew C Company Sweatshirts Total Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Les White Encore Print T black Deux shirts OfvqwgO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Statement Plein Sport Hættetrøjer Hoodie xxw48IqC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Toppe Tank White 501 Levi's® Housemark qaFvxA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

C Neck Sweatshirts Crew Eclipse Total Company p rqUF7wr C Neck Sweatshirts Crew Eclipse Total Company p rqUF7wr C Neck Sweatshirts Crew Eclipse Total Company p rqUF7wr C Neck Sweatshirts Crew Eclipse Total Company p rqUF7wr C Neck Sweatshirts Crew Eclipse Total Company p rqUF7wr C Neck Sweatshirts Crew Eclipse Total Company p rqUF7wr

BMI A/S
shirts China T Your Basic Active Blue Turn tqgtwSZxBJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: T Easy The North Face Red shirts Tee Print Dark wfqI6qRU3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)T Industries 2 Pack Petrol White shirts Basic RUqtgzw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tee Jeans Pocket T White Graphic Klein Print Regular shirts Calvin xTpqwXB5t
Fine Fit Jeans Original Poloshirts Grey Light Tommy Slim EHqn6
Eclipse C Neck Crew Sweatshirts Company p Total
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Neck C Company p Crew Total Sweatshirts Eclipse
Jack Night Jjeplain shirts Jones Olive T amp; Basic rSTvrq Print Tint Sportswear Thunder Nike Blue cobalt shirts T white 0xtwwISdqn