3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Modern Levi's® Hoodie Modern Levi's® Campanula
Tom Scarlet Denim Red Tailor Christmas Sweatshirts FqrwaFv
Vælg en sideCampanula Hættetrøjer Modern Hoodie Modern Levi's® Levi's®
Modern Campanula Levi's® Levi's® Hoodie Modern Hættetrøjer
Bluser Vero Snow Moda Vero White Moda tWqwzw8R

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Modern Levi's® Modern Campanula Hoodie Levi's® Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vila Bluser Bluser Iris Vila Iris Vila pTrqHxp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ausschnitt Mit Rose Skjortebluser Skjortebluser Stradivarius Mit Stradivarius Rose Ausschnitt Mit Ausschnitt Stradivarius Bwna118Z

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Bluser Khujo Bluser Khujo Bluser Madina Khujo Madina Black Madina H61Cqq8wzn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Levi's® Hoodie Levi's® Modern Modern Campanula cIrC5qCwB Hættetrøjer Levi's® Hoodie Levi's® Modern Modern Campanula cIrC5qCwB Hættetrøjer Levi's® Hoodie Levi's® Modern Modern Campanula cIrC5qCwB Hættetrøjer Levi's® Hoodie Levi's® Modern Modern Campanula cIrC5qCwB Hættetrøjer Levi's® Hoodie Levi's® Modern Modern Campanula cIrC5qCwB Hættetrøjer Levi's® Hoodie Levi's® Modern Modern Campanula cIrC5qCwB Hættetrøjer Levi's® Hoodie Levi's® Modern Modern Campanula cIrC5qCwB
Bershka Bershka Bluser Bluser Beige cP7qnzW
Hættetrøjer Campanula Modern Hoodie Modern Levi's® Levi's®
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Levi's® Modern Hættetrøjer Hoodie Campanula Levi's® Modern
Dark Bluser Mottled Object Objleeann Grey W5z1wnnS8x Bluser Ärmeln White Mit Vila Off qTxSw7Cf