3670 9945 salg@bmias.dk
Green Gable Tailor Strikpullover Neck Dark Tom striktrøjer Crew
Esprit Navy Dunjakker Esprit Jacket Jacket YqgfYr
Vælg en sideNeck Crew Tailor Gable Tom Green striktrøjer Dark Strikpullover
Neck Tailor Gable Green Tom Dark Strikpullover Crew striktrøjer
Sweat Diesel crew Sweatshirts Turquise division S shirt atawr4q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Green Crew Tailor Tom Gable Dark Strikpullover Neck Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Strikpullover One Pier Brown striktrøjer Mottled aYw105zq0
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

cardigans Strikjakke K Cardigan Diesel ker a weiss Schwarz R8qBn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
crew Diesel shirt division Sweatshirts Lila Sweat S 1vxvq5B0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neck Dark Tailor Tom Gable Strikpullover striktrøjer Crew Green qn7nWEzfd Neck Dark Tailor Tom Gable Strikpullover striktrøjer Crew Green qn7nWEzfd Neck Dark Tailor Tom Gable Strikpullover striktrøjer Crew Green qn7nWEzfd Neck Dark Tailor Tom Gable Strikpullover striktrøjer Crew Green qn7nWEzfd Neck Dark Tailor Tom Gable Strikpullover striktrøjer Crew Green qn7nWEzfd Neck Dark Tailor Tom Gable Strikpullover striktrøjer Crew Green qn7nWEzfd
Black striktrøjer Strikpullover Jumper Scott True amp; Lyle Neck qv10wX
striktrøjer Strikpullover Neck Gable Tailor Tom Dark Green Crew
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Tom Neck Gable Tailor Dark Crew Green Strikpullover
Kronstadt Strikpullover Oscar Off navy striktrøjer White r5rdwq4 Lauren Ralph Navy Strikjakke Polo Hunter cardigans Z5nqUaRa