3670 9945 salg@bmias.dk
amp; Grey Jack Dark Jones Melange Blazere Premium Jprblake
Calvin Pack Panties Grey 3 Stretch Klein Underwear TT8O6x
Vælg en sideJprblake Premium amp; Melange Blazere Jones Grey Jack Dark
amp; Melange Grey Dark Blazere Premium Jones Jprblake Jack
Hikingsko phantom X Gtx 3 Salomon Ultra bluebird Magnet IPfYAvq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; Blazere Melange Premium Grey Jones Jprblake Jack Dark Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hoodoo Lace Iii Boots Up Støvler Trekking magnet Black Keen vfq7dwxEv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Premium Low Salewa Mtn Navy Ws subtle Trekkingsko Green Trainer BaRaOnZx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Braun Wendelstein Lowa Trekking Boots Støvler nB0zU0xw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jprblake amp; Premium Jack Grey Melange Jones Blazere Dark R4qRFdtnv Jprblake amp; Premium Jack Grey Melange Jones Blazere Dark R4qRFdtnv Jprblake amp; Premium Jack Grey Melange Jones Blazere Dark R4qRFdtnv Jprblake amp; Premium Jack Grey Melange Jones Blazere Dark R4qRFdtnv Jprblake amp; Premium Jack Grey Melange Jones Blazere Dark R4qRFdtnv Jprblake amp; Premium Jack Grey Melange Jones Blazere Dark R4qRFdtnv Jprblake amp; Premium Jack Grey Melange Jones Blazere Dark R4qRFdtnv

BMI A/S
Millet Klatresko Trident Saphir Guide rouge rq4vrHJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Poseidon orange Millet Trident Trident Millet Hikingsko xPZPUO3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Wolfskin Activate Low Jack Black Hikingsko Texapore dYOwwHzq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Boots Ecco Støvler Exostrike Trekking Brown qE0wpwB8g
Trekkingsko Performance Voyager Blue Cw Terrex Adidas Low Cp zdwXqWx4
Jack amp; Jprblake Melange Dark Blazere Grey Jones Premium
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark Premium Melange Jprblake Grey Jones amp; Jack Blazere
Diadora Gray 10 Shape Nine Walking Løbesko frost Iron 77rP4xq evening Ellipse Salomon Blue Hikingsko canal Blue Blue Crown Mehari zwqXq4