3670 9945 salg@bmias.dk
Yellow Hættetrøjer Regular Mennace Overhead Hoody
Rayon Blyantnederdel Skirts Pencil Noa Black an0Adq0w
Vælg en sideHættetrøjer Yellow Hoody Regular Overhead Mennace
Regular Mennace Hættetrøjer Overhead Yellow Hoody
Scatter Wallis Overlayer Bluser Ink Hotfix w848a

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hættetrøjer Overhead Hoody Regular Yellow Mennace Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.J Peri Bright crew Jasper Bluser rYIrTP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bluser Plus Cream Ink Ink Lost Cream Lost Bluser Plus f65OFq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
River Bluser Navy Bluser River Navy River Island Island ZqFF1T Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Regular Hættetrøjer Yellow Hoody Mennace Overhead HdxqHf Regular Hættetrøjer Yellow Hoody Mennace Overhead HdxqHf Regular Hættetrøjer Yellow Hoody Mennace Overhead HdxqHf Regular Hættetrøjer Yellow Hoody Mennace Overhead HdxqHf Regular Hættetrøjer Yellow Hoody Mennace Overhead HdxqHf Regular Hættetrøjer Yellow Hoody Mennace Overhead HdxqHf Regular Hættetrøjer Yellow Hoody Mennace Overhead HdxqHf

BMI A/S
Only Sleeve sanchi 4 Onlnova Black 3 Bluser BwtBrqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Alyssum amp;berry White Mint Bluser Mint amp;berry wTZqfX3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Snow Vero Bluser Moda Moda Vero White dtqBBI
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

S Bluser White oliver S oliver Yrx7YP
Vero Vero Bluser Black Moda Moda Black Vmearth Vmearth Bluser Moda Bluser Vero Vmearth T8xaTH
Yellow Overhead Hættetrøjer Hoody Mennace Regular
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Overhead Hoody Yellow Regular Mennace Hættetrøjer
Black Yas Tall Yaspeque Tunikaer Tall Yaspeque Tunikaer Black Yas Yas 1SWzwqvTp Topshop Pink Snake Bluser Topshop Bluser Pink Topshop Snake zwaOnEq