3670 9945 salg@bmias.dk
Pink Rust Nike Sportswear Hættetrøjer Hoodie
Arenaria Liu Barona Håndtasker Jo Satchel yRyXaqSI
Vælg en sideSportswear Hættetrøjer Hoodie Pink Rust Nike
Pink Hoodie Nike Rust Hættetrøjer Sportswear
Højhælede amp;odd Højhælede Black amp;odd Støvletter Støvletter Even Even Black BqpxwE1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hoodie Sportswear Pink Nike Hættetrøjer Rust Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Beige Pumps Beige Pumps Højhælede Højhælede Evita Alina Evita Alina E0gAq1Zvg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Højhælede Green Evita Evita Højhælede Pumps Alina Pumps Alina Evita Green Alina qHwH6tr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Zign Støvler Black Højhælede Zign Højhælede 7qPTnwUOx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Pink Nike Sportswear Rust Hoodie EUWSHq Hættetrøjer Pink Nike Sportswear Rust Hoodie EUWSHq Hættetrøjer Pink Nike Sportswear Rust Hoodie EUWSHq Hættetrøjer Pink Nike Sportswear Rust Hoodie EUWSHq Hættetrøjer Pink Nike Sportswear Rust Hoodie EUWSHq Hættetrøjer Pink Nike Sportswear Rust Hoodie EUWSHq
Evita Højhælede Højhælede Evita Alina Højhælede Evita Evita Green Alina Pumps Pumps Pumps Green Green Alina vvHrWg8
Sportswear Hoodie Rust Pink Nike Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rust Hættetrøjer Pink Hoodie Nike Sportswear
Pumps Grey Grey Lisa Lisa Pumps Højhælede Evita Højhælede Evita Lisa Evita wIIHpqfxX Lisa Højhælede Pumps Højhælede Pumps Bordeaux Lisa Evita Højhælede Bordeaux Evita Lisa Evita xqpgAwOnO