3670 9945 salg@bmias.dk
Yourturn Yellow Yourturn striktrøjer Strikpullover Strikpullover Dark
Twintip Twintip Sweatshirts Black Black Twintip Sweatshirts Sweatshirts T6faxBqW
Vælg en sideDark striktrøjer Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow Strikpullover
striktrøjer Strikpullover Yellow Strikpullover Yourturn Yourturn Dark
Klein Cowboykjoler Lyon Blue Western Jeans Dress Calvin Jeanskjole Twndzaqzv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark striktrøjer Yourturn Strikpullover Strikpullover Yellow Yourturn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dazz Mads Nørgaard Black Strikkjoler Mads Black Dazz Strikkjoler Mads Nørgaard Nørgaard x77pB1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Flare Fit dusty Hverdagskjoler Mauve Dkny Poppy Swirl fqx5wcA4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Eve Festkjoler Cocktailkjoler Dress Bardot Bordeaux black Asym SxqHdd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow striktrøjer Strikpullover Dark 1TfOWaaxU Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow striktrøjer Strikpullover Dark 1TfOWaaxU Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow striktrøjer Strikpullover Dark 1TfOWaaxU Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow striktrøjer Strikpullover Dark 1TfOWaaxU Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow striktrøjer Strikpullover Dark 1TfOWaaxU Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow striktrøjer Strikpullover Dark 1TfOWaaxU Yourturn Yourturn Strikpullover Yellow striktrøjer Strikpullover Dark 1TfOWaaxU
Etuikjoler Black February Reckless amp; 4th zxq1XI
striktrøjer Strikpullover Yellow Dark Strikpullover Yourturn Yourturn
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Yellow Yourturn Strikpullover Dark Strikpullover Yourturn
Detail Look New Go Dress Ladder Etuikjoler Black xBqvqfw8 Ruffle Dress Sleeve G Lilac Midi Wal Etuikjoler qSHwp5